Hrelev.se

Min blogg om skönhet och hälsa

Jag fick hjälp med att transportera min bil

Jag var i Danmark och köpte en bil som jag hittade online. Det var ett danskt företag som säljer begagnade bilar som hade en snygg Audi till salu.

Det var ett bra pris jämfört med vad motsvarande bil kostar i Sverige så jag åkte ner till Danmark för att titta på bilen och provköra den.

Eftersom Danmark är ett trevligt land att bo i såg jag resan som en kombination av affär och nöje.

När jag kom ner till bilföretaget tittade jag på bilen, den såg välvårdad ut både inne och ute.

Bilen jag var intresserad av var en Audi A4 Avant. Bilen de hade till salu hade en mörkröd målning som jag tycker är en ganska snygg färg. En fördel med den färgen är att smutsen inte syns lika bra som på en vit eller svart bil vilket också är ett plus.

Efter att ha inspekterat bilen tog jag den för en provkörning på de danska landsvägarna. Den hanterade riktigt bra, den hade bra acceleration och en bra körkänsla överlag.

Efter att jag kom tillbaka till bilhandlaren var det dags att förhandla om priset. I Danmark vet de hur man gör affärer så man måste vara ganska tuff.

Till slut kom vi överens om ett pris och det var dags att få hem bilen till Sverige. Jag hade redan tidigare varit i kontakt med Axess Logistics och jag hade kollat ​​vad en transport av min bil skulle kosta från Danmark till Sverige. De var lätta att hantera och de visste vad de gjorde när det gäller biltransport. Jag ringde in och beställde en transport och gick sedan hem igen. Efter tio dagar levererades min Audi till min hemadress utan problem.

Så om du ser en silver Audi A4 Avant som susar förbi, vänligen vinka för jag kanske kör bilen.